cangilones
www.acroperda.com
Soluciones Detección
www.bitmakers.com
Carpetas Anillas
vpiera.com
grenailleuses maillon chaîne
www.acroperda.com
Pintura Textil
vpiera.com
Corcho Aislante Precio
www.barnacork.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Gabi Martínez: "Molta gent del camp es menysprea pensant que viu en un lloc que no té futur"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Gabi Martínez: "Molta gent del camp es menysprea pensant que viu en un lloc que no té futur"
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

La pandèmia de la Covid-19 ens ha recordat que les persones viuen desconnectades de la natura. Parlem amb l'escriptor Gabi Martinez, que acaba de publicar "Un cambio de verdad", en què explica la seva experiència fent de pastor d'ovelles a La Siberia extremenya. Aquest canvi de vida durant uns mesos l'ha fet reflexionar sobre aquesta connexió home-natura, sobre el canvi climàtic i sobre la tornada als orígens. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, torna a seure a taula per parlar-nos de com han canviat els nostres hàbits de compra: mengem diferent però també comprem en llocs diferents. La cuinera Maria Nicolau prepara el dinar a Marilyn Monroe. Salvador Garcia-Arbós reflexiona sobre la figura dels crítics gastronòmics. El nostre crític de capçalera, Philippe Regol, hi diu la seva sobre com han de ser els bars i restaurants en el futur, si volen sobreviure a la pandèmia. I tanquem el restaurant amb cinema: una escena d'Indiana Jones on els personatges mengen, i molt!

----------------------------------------------