castelomega.com
www.acroperda.com
castelomega.com
www.juegosalairelibre.com
vpiera.com
www.masgames.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Foc, cabra, sal, restaurant, nevera, hamburguesa: la història del menjar en icones
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
El dissenyador Alberto Arza, de l'estudi de disseny especialitzat en gastronomia Papila, ens resumeix la història del menjar en 6 icones. Hem agafat els seus dibuixos i els hem portat a l'antropòleg Jesús Contreras perquè ens els interpreti. La sommelier Clara Antúnez ens ha portat el poeta Josep Pedrals a l'estudi. Poesia i cultura del vi. L'actriu Laia Marull rememora la seva magdalena de Proust. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla dels bunyols de vent típics de Quaresma i d'altres productes de temporada. La periodista Empar Moliner s'asseu de nou a la taula del "Caníbal" per tastar i valorar una beguda peculiar amb connotacions cinematogràfiques i literàries. El crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Topik, del xef Adelf Morales. La propina la posa Jordi Asturgó!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
El dissenyador Alberto Arza, de l'estudi de disseny especialitzat en gastronomia Papila, ens resumeix la història del menjar en 6 icones. Hem agafat els seus dibuixos i els hem portat a l'antropòleg Jesús Contreras perquè ens els interpreti. La sommelier Clara Antúnez ens ha portat el poeta Josep Pedrals a l'estudi. Poesia i cultura del vi. L'actriu Laia Marull rememora la seva magdalena de Proust. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla dels bunyols de vent típics de Quaresma i d'altres productes de temporada. La periodista Empar Moliner s'asseu de nou a la taula del "Caníbal" per tastar i valorar una beguda peculiar amb connotacions cinematogràfiques i literàries. El crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Topik, del xef Adelf Morales. La propina la posa Jordi Asturgó!
----------------------------------------------