subvencions ascensors
www.ascensoresprim.com
Clarinete Buffet
www.lallardelmusic.com
Venta Corcho Aislante
www.barnacork.com
Blocs Arches
vpiera.com
inspeccions d'ascensors
www.ascensoresprim.com
Medidor de Distancia
www.bitmakers.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Protocol nadalenc: No li diguis al teu sogre que no t'agrada el dinar de Nadal!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Protocol nadalenc: No li diguis al teu sogre que no t'agrada el dinar de Nadal!
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Sabíeu que les gambes es mengen amb forquilla i ganivet i en canvi les olives (sense pinyol) s'han d'agafar amb les mans? Com que són dies intensos d'àpats en família, hem volgut preguntar a Montse Guals, professora de Protocol a la Universitat Blanquerna i assessora d'imatge, com ens hem de comportar al voltant d'una taula. També hem demanat als nostres col·laboradors amb quines cançons s'inspiren per cuinar els àpats de Nadal.

----------------------------------------------