corcho decorativo
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
coches de pedales baratos
www.juegosalairelibre.com
www.juegosalairelibre.com
corcho para yoga
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
SR-2000W
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
corcho para cubiertas de barcos
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
Amsterdam Acrylic
vpiera.com
vpiera.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Protocol nadalenc: No li diguis al teu sogre que no t'agrada el dinar de Nadal!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Sabíeu que les gambes es mengen amb forquilla i ganivet i en canvi les olives (sense pinyol) s'han d'agafar amb les mans? Com que són dies intensos d'àpats en família, hem volgut preguntar a Montse Guals, professora de Protocol a la Universitat Blanquerna i assessora d'imatge, com ens hem de comportar al voltant d'una taula.
També hem demanat als nostres col·laboradors amb quines cançons s'inspiren per cuinar els àpats de Nadal.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio

Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Sabíeu que les gambes es mengen amb forquilla i ganivet i en canvi les olives (sense pinyol) s'han d'agafar amb les mans? Com que són dies intensos d'àpats en família, hem volgut preguntar a Montse Guals, professora de Protocol a la Universitat Blanquerna i assessora d'imatge, com ens hem de comportar al voltant d'una taula. També hem demanat als nostres col·laboradors amb quines cançons s'inspiren per cuinar els àpats de Nadal.
----------------------------------------------