corcho decorativo
www.corkshopbcn.com
                    www.corkshopbcn.com
          coches de pedales baratos
www.juegosalairelibre.com
                    www.juegosalairelibre.com
          corcho para yoga
www.corkshopbcn.com
                    www.corkshopbcn.com
          SR-2000W
www.bitmakers.com
                    www.bitmakers.com
          corcho para cubiertas de barcos
www.corkshopbcn.com
                    www.corkshopbcn.com
          Amsterdam Acrylic
vpiera.com
              
  vpiera.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
 Protocol nadalenc: No li diguis al teu sogre que no t'agrada el dinar de Nadal!
                     
                        Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
                        Catalunya Ràdio
                    
                    
                         
                            
                        
                        
                        Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
 persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
                        
                    
                                       
                          Sabíeu que les gambes es mengen amb forquilla i ganivet i en canvi les olives (sense pinyol) s'han d'agafar amb les mans? Com que són dies intensos d'àpats en família, hem volgut preguntar a Montse Guals, professora de Protocol a la Universitat Blanquerna i assessora d'imatge, com ens hem de comportar al voltant d'una taula.  
També hem demanat als nostres col·laboradors amb quines cançons s'inspiren per cuinar els àpats de Nadal. 
                          
                    
                     
                    
                
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
                        
                        Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
 persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
                        
                    Sabíeu que les gambes es mengen amb forquilla i ganivet i en canvi les olives (sense pinyol) s'han d'agafar amb les mans? Com que són dies intensos d'àpats en família, hem volgut preguntar a Montse Guals, professora de Protocol a la Universitat Blanquerna i assessora d'imatge, com ens hem de comportar al voltant d'una taula. També hem demanat als nostres col·laboradors amb quines cançons s'inspiren per cuinar els àpats de Nadal.
----------------------------------------------
 Paula Molés