www.bitmakers.com
www.acroperda.com
www.lallardelmusic.com
www.ascensoresprim.com
www.ascensorsbaro.com
www.ascensoresprim.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Estic tip, però no puc parar de menjar!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Com funcionen els circuits de plaer del cervell? Com s'explica l'excés del Nadal a taula? Mengem en un bufet lliure, acompanyats de Rafael Maldonado, catedràtic de Farmacologia de la Universitat Pompeu Fabra i investigador del Centre de Regulació Genòmica; I comprem en un supermercat amb un antropòleg de l'alimentació, Joan Ribas. Philippe Regol menja al restaurant japonès Sun Taka de Barcelona, que fa només una setmana que ha obert. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla d'un plat de temporada-temporada: els canelons de Sant Esteve. I sou dels que regaleu "gadgets" de cuina per Nadal? El dissenyador Òscar Guayabero ens parla d'estris inútils que mai hauríeu de comprar i d'altres que són un èxit assegurat. I la propina la posa la Maria Nicolau.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Com funcionen els circuits de plaer del cervell? Com s'explica l'excés del Nadal a taula? Mengem en un bufet lliure, acompanyats de Rafael Maldonado, catedràtic de Farmacologia de la Universitat Pompeu Fabra i investigador del Centre de Regulació Genòmica; I comprem en un supermercat amb un antropòleg de l'alimentació, Joan Ribas. Philippe Regol menja al restaurant japonès Sun Taka de Barcelona, que fa només una setmana que ha obert. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla d'un plat de temporada-temporada: els canelons de Sant Esteve. I sou dels que regaleu "gadgets" de cuina per Nadal? El dissenyador Òscar Guayabero ens parla d'estris inútils que mai hauríeu de comprar i d'altres que són un èxit assegurat. I la propina la posa la Maria Nicolau.
----------------------------------------------