Sulfat Ferros Monohidrat
www.proquimac.com
www.proquimac.com
verteiler seilbahn
www.masgames.com
www.masgames.com
corcho en barcelona
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
servodirección para Pasquali
addendum.es
addendum.es
manteniment d'ascensors
www.ascensoresprim.com
www.ascensoresprim.com
Tapones de Corcho
www.barnacork.com
www.barnacork.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
El disseny a la cuina, cosa de Neandertals
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Passejem amb el dissenyador Juli Capella i l'arqueòleg Eudald Carbonell per descobrir com menjava i cuinava l'home prehistòric. Hem evolucionat tant? Sotmetrem Mikel Iturriaga "El Comidista" a un tast d'un producte estrany per discernir si és un nyap o una delicatessen. Amb la sommelier Clara Antúnez aprendrem coses que no sabíem sobre l'aigua. Toni Massanés, de la Fundació Alicia, ens recordarà què hem de menjar aquesta setmana i Philippe Regol ens deixa la seva crítica del restaurant Hispània.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio

Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Passejem amb el dissenyador Juli Capella i l'arqueòleg Eudald Carbonell per descobrir com menjava i cuinava l'home prehistòric. Hem evolucionat tant? Sotmetrem Mikel Iturriaga "El Comidista" a un tast d'un producte estrany per discernir si és un nyap o una delicatessen. Amb la sommelier Clara Antúnez aprendrem coses que no sabíem sobre l'aigua. Toni Massanés, de la Fundació Alicia, ens recordarà què hem de menjar aquesta setmana i Philippe Regol ens deixa la seva crítica del restaurant Hispània.
----------------------------------------------