Azul de Prusia
www.proquimac.com
Precios Dulzaina
www.lallardelmusic.com
Adhesive cork pads
barnacorkexport.com
Corcho para Aislamiento
www.barnacork.com
Tienda de Instrumentos
www.lallardelmusic.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 El futur de la pagesia serà femení o no serà
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
El futur de la pagesia serà femení o no serà
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Parlem de les dones pageses de la postguerra i també de les pageses del present, amb Dolors Català, pagesa a Arbeca i presidenta de l'Associació de les Dones del Món Rural, Pageses i Ramaderes de Catalunya; amb la cordovesa María Sánchez, veterinària rural i autora del llibre "Tierra de mujeres" (Seix Barral), i amb Miguel Aguirre, periodista, historiador i codirector del documental "Dones pageses". També ens visita Nacho Borraz (@librosalabrasa), llibreter de La Central del Raval, amb tres propostes gastroliteràries. El músic Miqui Puig recorda la seva magdalena de Proust. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla del bacallà i d'altres productes de temporada. Delicious Martha tasta unes hamburgueses de formatge al "Nyap o top" de Gerard Jubany. El crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Dos Palillos, del xef Albert Raurich, i la propina la posa Jordi Asturgó de l'"APM?".

----------------------------------------------