www.proquimac.com
vpiera.com
www.juegosalairelibre.com
www.ascensorsbaro.com
www.juegosalairelibre.com
vpiera.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
El xuixo: "Tinc 100 anys i soc el dolç més arriscat de fer"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Fer un bon xuixo no és gens fàcil. Aprofitem el centenari i que ja sabem on trobar el millor xuixo del món per parlar-ne amb Xano Saguer, pastisser i codirector de l'Espai Sucre de Barcelona; amb Ricard Jambert, de la fleca pastisseria Pedrés de Banyoles i guanyador del primer concurs del millor xuixo del món, i amb Cati Salamià, besneta del pastisser Emili Puig, creador d'aquest dolç. És època de sopes, en parlarem amb Toni Massanés, de la Fundació Alícia, i repassarem els altres productes que es poden trobar al mercat i que són de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol visita el restaurant Maran de Girona. Amb la sommelier Clara Antúnez sabrem què és el vi novell i en quina època de l'any es consumeix. L'actor, director i propietari del restaurant Lluritu de Gràcia se sotmetrà al "Nyap o top" de Gerard Jubany i la propina la posarà Jordi Asturgó.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Fer un bon xuixo no és gens fàcil. Aprofitem el centenari i que ja sabem on trobar el millor xuixo del món per parlar-ne amb Xano Saguer, pastisser i codirector de l'Espai Sucre de Barcelona; amb Ricard Jambert, de la fleca pastisseria Pedrés de Banyoles i guanyador del primer concurs del millor xuixo del món, i amb Cati Salamià, besneta del pastisser Emili Puig, creador d'aquest dolç. És època de sopes, en parlarem amb Toni Massanés, de la Fundació Alícia, i repassarem els altres productes que es poden trobar al mercat i que són de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol visita el restaurant Maran de Girona. Amb la sommelier Clara Antúnez sabrem què és el vi novell i en quina època de l'any es consumeix. L'actor, director i propietari del restaurant Lluritu de Gràcia se sotmetrà al "Nyap o top" de Gerard Jubany i la propina la posarà Jordi Asturgó.
----------------------------------------------