subvencions ascensors
www.ascensoresprim.com
Fundas saxofón
www.lallardelmusic.com
Trompa Yamaha 567
www.lallardelmusic.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Bròquil, plàtan, coriandre, cogombre... Per què ens agraden unes coses i n'odiem d'altres?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Bròquil, plàtan, coriandre, cogombre... Per què ens agraden unes coses i n'odiem d'altres?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Com es forma el gust? En parlem amb Diego Redolar, neurocientífic, professor de la Universitat Oberta de Catalunya i investigador del Grup Cognitive NeuroLab, que treballa amb la neurogastronomia per ajudar a millorar la percepció del sabor perduda a conseqüència de malalties com l'ictus i l'Alzheimer. I també amb Sara Pareja, dietista-nutricionista de la Fundació Alícia. La sommelier i nutricionista Clara Antúnez ens explica com es fa un te de qualitat. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla de les sardines de llauna i d'altres productes de temporada. Roger Estrada, periodista gastronòmic al diari "Ara", determina si un formatge vegà és un nyap o un producte top. El crític gastronòmic Philippe Regol menja al Restaurant Diverxo del xef Dabiz Muñoz, i la propina la posa Jordi Asturgó.

----------------------------------------------