Vicen Piera
vpiera.com
distribuidor de toboganes
www.masgames.es
Medidor sin Contacto
www.bitmakers.com
comprar juegos de jardín
www.juegosalairelibre.com
Alimentos Colorantes
www.proquimac.com
shot blasting equipment
www.acroperda.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 A la Xina, saben el que és l'arròs tres delícies?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
A la Xina, saben el que és l'arròs tres delícies?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Descobrim la carta del primer restaurant xinès d'Espanya i de Catalunya, el Gran Dragón, inaugurat l'any 1958 per Peter Yang, el sacerdot que va fugir del govern comunista de Mao i va arribar a Barcelona el 1949. Coneixerem la història que s'amaga darrere els fogons d'aquest local a partir del testimoni de Tessa Llechà, íntima amiga de Peter Yang, i Meilan Kao, propietària del restaurant Kao Dim Sum i filla de José Kao, xef de l'històric restaurant Shangai. Viatgem a Bèlgica amb Salvador Garcia-Arbós; Philippe Regol visita el restaurant Cruix; Toni Massanés parla de la carxofa i d'altres productes de temporada; el periodista Òscar Broc se sotmet al "Nyap o top?" i la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.

----------------------------------------------