vpiera.com
www.masgames.es
www.bitmakers.com
www.juegosalairelibre.com
www.proquimac.com
www.acroperda.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
A la Xina, saben el que és l'arròs tres delícies?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Descobrim la carta del primer restaurant xinès d'Espanya i de Catalunya, el Gran Dragón, inaugurat l'any 1958 per Peter Yang, el sacerdot que va fugir del govern comunista de Mao i va arribar a Barcelona el 1949. Coneixerem la història que s'amaga darrere els fogons d'aquest local a partir del testimoni de Tessa Llechà, íntima amiga de Peter Yang, i Meilan Kao, propietària del restaurant Kao Dim Sum i filla de José Kao, xef de l'històric restaurant Shangai. Viatgem a Bèlgica amb Salvador Garcia-Arbós; Philippe Regol visita el restaurant Cruix; Toni Massanés parla de la carxofa i d'altres productes de temporada; el periodista Òscar Broc se sotmet al "Nyap o top?" i la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Descobrim la carta del primer restaurant xinès d'Espanya i de Catalunya, el Gran Dragón, inaugurat l'any 1958 per Peter Yang, el sacerdot que va fugir del govern comunista de Mao i va arribar a Barcelona el 1949. Coneixerem la història que s'amaga darrere els fogons d'aquest local a partir del testimoni de Tessa Llechà, íntima amiga de Peter Yang, i Meilan Kao, propietària del restaurant Kao Dim Sum i filla de José Kao, xef de l'històric restaurant Shangai. Viatgem a Bèlgica amb Salvador Garcia-Arbós; Philippe Regol visita el restaurant Cruix; Toni Massanés parla de la carxofa i d'altres productes de temporada; el periodista Òscar Broc se sotmet al "Nyap o top?" i la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.
----------------------------------------------