www.bitmakers.com
www.juegosalairelibre.com
www.lallardelmusic.com
www.proquimac.com
www.acroperda.com
www.corkshopbcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Kav Ly: la dona que produeix 50.000 rotllets de primavera al dia
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Expliquem els secrets de Ta-Tung, l'empresa líder de precuinats asiàtics a Espanya. Ens ho explica la seva creadora, la xef i empresària cambodjana Kav-Ly. Els inicis no van ser fàcils: una dona estrangera i jove que als anys 80 es passejava per algunes botigues de Barcelona ensenyant els seus rotllets de primavera. Un negoci familiar que Pastas Gallo acaba de comprar per 12 milions d'euros. Rebem al restaurant Caníbal el dissenyador Oscar Guayabero, que ens parla d'alternatives als plàstics en els envasos d'aliments. Nacho Borraz, llibreter a la Central del Raval de Barcelona, ens porta el més nou d'Ottolenghi, el llibre "Sopes" de la Fundació Alícia i dos títols més, publicats recentment i que giren al voltant del menjar i la memòria familiar. El nostre crític de capçalera, Philippe Regol, s'atreveix amb un gaspatxo Don Simón. Serà "Nnyap o top?" I ara que comença la temporada de bolets, tanquem el restaurant amb una escena de bolets al·lucinògens de "Hansel i Gretel".
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Expliquem els secrets de Ta-Tung, l'empresa líder de precuinats asiàtics a Espanya. Ens ho explica la seva creadora, la xef i empresària cambodjana Kav-Ly. Els inicis no van ser fàcils: una dona estrangera i jove que als anys 80 es passejava per algunes botigues de Barcelona ensenyant els seus rotllets de primavera. Un negoci familiar que Pastas Gallo acaba de comprar per 12 milions d'euros. Rebem al restaurant Caníbal el dissenyador Oscar Guayabero, que ens parla d'alternatives als plàstics en els envasos d'aliments. Nacho Borraz, llibreter a la Central del Raval de Barcelona, ens porta el més nou d'Ottolenghi, el llibre "Sopes" de la Fundació Alícia i dos títols més, publicats recentment i que giren al voltant del menjar i la memòria familiar. El nostre crític de capçalera, Philippe Regol, s'atreveix amb un gaspatxo Don Simón. Serà "Nnyap o top?" I ara que comença la temporada de bolets, tanquem el restaurant amb una escena de bolets al·lucinògens de "Hansel i Gretel".
----------------------------------------------