vpiera.com
castelomega.com
www.juegosalairelibre.com
www.acroperda.com
www.juegosalairelibre.com
www.sigma.cat
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Ets un golafre fartaner? No pateixis! La gola és el pecat capital amb més bona premsa
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
La gola és l'únic pecat capital que es veu a primer cop d'ull. La gola fa carn i ve de la carn. En parlem amb l'antropòleg Adrià Pujol, que s'ha dedicat a estudiar-la per escriure el llibre "La gola" (Ed. Fragmenta). És un pecat, una malaltia o bé culpa del sistema? Quan la gola es converteix en obesitat, podem parlar de plaga? Per què el fartaner és imatge de l'avarícia, el descontrol i la ganduleria? També s'asseu a taula el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, per explicar-nos quins són els semàfors alimentaris i si serveixen d'alguna cosa. La cuinera d'El Ferrer de Tall, Maria Nicolau, convida a sopar Adolf Hitler. Quina delícia cuinarà per al dictador? El so del Salvador Garcia-Arbós és la queixalada a una poma crocant. El nostre crític de capçalera, Philippe Regol, s'atreveix amb una truita de patates de microones. Serà "nyap o top?". I tanquem el restaurant amb una escena de la sèrie britànica "Downton Abbey".
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
La gola és l'únic pecat capital que es veu a primer cop d'ull. La gola fa carn i ve de la carn. En parlem amb l'antropòleg Adrià Pujol, que s'ha dedicat a estudiar-la per escriure el llibre "La gola" (Ed. Fragmenta). És un pecat, una malaltia o bé culpa del sistema? Quan la gola es converteix en obesitat, podem parlar de plaga? Per què el fartaner és imatge de l'avarícia, el descontrol i la ganduleria? També s'asseu a taula el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, per explicar-nos quins són els semàfors alimentaris i si serveixen d'alguna cosa. La cuinera d'El Ferrer de Tall, Maria Nicolau, convida a sopar Adolf Hitler. Quina delícia cuinarà per al dictador? El so del Salvador Garcia-Arbós és la queixalada a una poma crocant. El nostre crític de capçalera, Philippe Regol, s'atreveix amb una truita de patates de microones. Serà "nyap o top?". I tanquem el restaurant amb una escena de la sèrie britànica "Downton Abbey".
----------------------------------------------