www.bitmakers.com
www.juegosalairelibre.com
www.acatec.net
www.corkshopbcn.com
www.proquimac.com
vpiera.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Com ha canviat la càmera dels mòbils la nostra manera de menjar?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
En parlem amb una fotògrafa gastronòmica, Becky Lawton; una estilista del menjar, Eva Hausmann; una instagramer, Sr. Boca, que penja fotos perquè li agrada menjar bé i compartir-ho amb els seus seguidors; i un cuiner, el xef del restaurant Els Tinars, Marc Gascons. El llibreter de La Central del Raval, Nacho Borraz, ens recomana tres llibres que tenen com a fil conductor la gent viatjada i l'intercanvi cultural; Xavier Ruzafa, propietari de la botiga Oro líquido, parla del món de l'oli, i Toni Masssanés, director de la Fundació Alícia, de productes de temporada. David La Hora B se sotmet al "Nyap o top" del Gerard Jubany; el crític Philippe Regol menja al nou restaurant del xef Artur Martínez, Mai. La sociòloga Marina Subirats ens explica quina és la seva magdalena de Proust i la propina la posa Jordi Asturgó de l'"APM".
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
En parlem amb una fotògrafa gastronòmica, Becky Lawton; una estilista del menjar, Eva Hausmann; una instagramer, Sr. Boca, que penja fotos perquè li agrada menjar bé i compartir-ho amb els seus seguidors; i un cuiner, el xef del restaurant Els Tinars, Marc Gascons. El llibreter de La Central del Raval, Nacho Borraz, ens recomana tres llibres que tenen com a fil conductor la gent viatjada i l'intercanvi cultural; Xavier Ruzafa, propietari de la botiga Oro líquido, parla del món de l'oli, i Toni Masssanés, director de la Fundació Alícia, de productes de temporada. David La Hora B se sotmet al "Nyap o top" del Gerard Jubany; el crític Philippe Regol menja al nou restaurant del xef Artur Martínez, Mai. La sociòloga Marina Subirats ens explica quina és la seva magdalena de Proust i la propina la posa Jordi Asturgó de l'"APM".
----------------------------------------------