www.masgames.es
www.ipsofacto-bcn.com
www.juegosalairelibre.com
topludirent.com
castelomega.com
vpiera.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
I si t'expliquéssim les dades amb menjar? Les entendries millor?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Un estudi de disseny de Barcelona, Domestic Data Streamers, vol explicar els milers de dades que ens envolten de manera diferent; i una de les opcions és utilitzar el menjar i els gustos, amb l'objectiu de fer-nos-les més properes. Parlem amb la ment pensant que hi ha darrere de tot plegat: Pau Garcia, un jove dissenyador gràfic amb premis internacionals i "cum laude" a l'escola Elisava. També ens visita el dissenyador Oscar Guayabero, que ens explica la història de les vaixelles Duralex, l'empresa francesa que està a punt de tancar les portes. En els últims anys han saltat les alarmes sobre la presència de contaminants al peix, com ara el mercuri, i cada cop més hi trobem anisakis, també. Toni Massanés fa un guia completa sobre com consumir peix de manera sostenible. El so del Salvador Garcia-Arbós és la mossegada a un croissant cruixent. El crític Philippe Regol tasta una salsa meunière de pot al "Nyap o top". I tanquem el restaurant amb una escena de "Menja, resa, estima".
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Un estudi de disseny de Barcelona, Domestic Data Streamers, vol explicar els milers de dades que ens envolten de manera diferent; i una de les opcions és utilitzar el menjar i els gustos, amb l'objectiu de fer-nos-les més properes. Parlem amb la ment pensant que hi ha darrere de tot plegat: Pau Garcia, un jove dissenyador gràfic amb premis internacionals i "cum laude" a l'escola Elisava. També ens visita el dissenyador Oscar Guayabero, que ens explica la història de les vaixelles Duralex, l'empresa francesa que està a punt de tancar les portes. En els últims anys han saltat les alarmes sobre la presència de contaminants al peix, com ara el mercuri, i cada cop més hi trobem anisakis, també. Toni Massanés fa un guia completa sobre com consumir peix de manera sostenible. El so del Salvador Garcia-Arbós és la mossegada a un croissant cruixent. El crític Philippe Regol tasta una salsa meunière de pot al "Nyap o top". I tanquem el restaurant amb una escena de "Menja, resa, estima".
----------------------------------------------