Xantofilas
www.proquimac.com
Enviar paquetes en días festivos
www.ipsofacto-bcn.com
Lector Código de Barras
www.bitmakers.com
cork stopper
www.corkshopbcn.com
Pigmentos Inorgánicos
www.proquimac.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 S'ha acabat el bròquil! I altres expressions que inclouen aliments
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
S'ha acabat el bròquil! I altres expressions que inclouen aliments
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Lligar els gossos amb llonganisses, ser una bleda assolellada, donar carbassa, guanyar-se les garrofes, plorar com una magdalena... descobrim l'origen d'algunes de les dites catalanes més populars amb les lingüistes de Catalunya Ràdio Olga Clapés i Maria Prieto. Ens visita el dissenyador Òscar Guayabero per explicar-nos fins a quin punt és important el disseny dels rètols dels restaurants. L'actor Lluís Homar rememora la seva magdalena de Proust. Xavier Ruzafa, petit productor i propietari de la botiga Oro Líquido a Barcelona, ens explica les claus per detectar un bon oli d'oliva verge extra abans de comprar-lo. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla dels productes de temporada. La periodista gastronòmica Lourdes López tasta uns bastonets de formatge al "Nyap o top?". El crític gastronòmic Philippe Regol menja al restaurant Nairod, del xef David Rustarazo, i la propina la posa la cuinera Maria Nicolau.

----------------------------------------------