Hornos Industriales
www.acroperda.com
TOSCA blades
www.acroperda.com
Medidor sin Contacto
www.bitmakers.com
Cámaras Inteligentes
www.bitmakers.com
Óleos Titan
vpiera.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Nicola Poltronieri, cuiner italià: "'Al dente' vol dir que t'assabentes del que menges"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Nicola Poltronieri, cuiner italià: "'Al dente' vol dir que t'assabentes del que menges"
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Hem quedat amb el cuiner italià Nicola Poltronieri per dinar en un restaurant de cuina italiana a Barcelona: Baccaro (quan els restaurants a Catalunya encara eren oberts). Amb la Paula Molés comparteixen taula, mentre parlen de la pasta amb tomàquet i la fideuà, de la coca i la pizza, dels orígens del risotto i del ragú, de pasta fresca i de pasta seca¿ Per què la cuina italiana és la més popular del món? Per què alguns plats italians semblen sagrats? Nicola Poltronieri és famós pel seu programa a Canal Cocina "La cocina de Nicola" i acaba de publicar el llibre "Mis cuentos para tu apetito", un recull de receptes, experiències i reflexions al voltant de la cuina: la italiana i la del món.

----------------------------------------------