Baldosas de Corcho
www.barnacork.com
Pizarra blanca
vpiera.com
WHEELABRATOR blades
www.acroperda.com
Sistema Visión Versátil
www.bitmakers.com
vehículos a pedales
www.juegosalairelibre.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Agafeu la cullera! Arriba la revolució sopera!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Agafeu la cullera! Arriba la revolució sopera!
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Convidem al restaurant caníbal Marc Puig-Pey, responsable de cuina de la Fundació Alícia i la ment pensant darrere el llibre "Sopes", un monogràfic editat per la Fundació Alícia i Planeta Gastro. Mentre cuinem una sopa, parlem de la seva història, de sopes del món i de per què són tan reconfortants. Fins i tot hi ha qui opina que gràcies a aquest llibre les sopes recuperaran el protagonisme que es mereixen aquest hivern. I, precisament, per entendre com es creen les tendències gastronòmiques, parlem amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. Serà la sopa la nova moda d'aquest 2021? També s'asseu a taula el periodista Marc Casanovas i ens explica qui hi ha darrere de la multinacional nord-americana Monsanto, que es dedica a la biotecnologia agrícola. El so del Salvador Garcia-Arbós és el del fregit. El crític gastronòmic Philippe Regol se sotmet al "Nyap o top?" de Gerard Jubany. I acabem amb una escena de la pel·lícula de Quentin Tarantino "Maleïts malparits".

----------------------------------------------