Pigments Fluorescents
www.proquimac.com
Acuarelas Van Gogh
vpiera.com
Stabilo Boss
vpiera.com
Enviar paquetes barcelona zaragoza
www.ipsofacto-bcn.com
Tapones Corcho Cónicos
www.corkshopbcn.com
comprar triciclos infantiles
www.juegosalairelibre.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 La tapa: l'invent més exportat del món
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
La tapa: l'invent més exportat del món
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

La cultura de la tapa forma part de la nostra història recent, però la practiquem amb èmfasi! En parlem amb tot un expert en bars, Alberto Garcia-Moyano, i amb una investigadora d'Història de la Gastronomia, Isabel Lugo. Una història curiosa és la que amaguen les forquilles. Ens ho explicarà el dissenyador Óscar Guayabero. I el nostre crític de capçalera, Philippe Regol, ha fet els deures i ens diu com es menja en un restaurant que està en boca de tothom: Direkte Boqueria. Toni Massanés ens recordarà què hem de comprar aquests dies. Ah, i també hi direm la nostra sobre la polèmica dels "stagiers" a l'alta cuina!

----------------------------------------------