Precios Violoncellos
www.lallardelmusic.com
www.lallardelmusic.com
Mantenimiento de Ascensores
www.ascensorsbaro.com
www.ascensorsbaro.com
Lyophilized Fruits and Vegetables
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Transporte urgente Mollet del Vallès
www.ipsofacto-bcn.com
www.ipsofacto-bcn.com
Colorantes Solvente Liquidos
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Pintura al óleo Rembrandt
vpiera.com
vpiera.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
La tapa: l'invent més exportat del món
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
La cultura de la tapa forma part de la nostra història recent, però la practiquem amb èmfasi! En parlem amb tot un expert en bars, Alberto Garcia-Moyano, i amb una investigadora d'Història de la Gastronomia, Isabel Lugo. Una història curiosa és la que amaguen les forquilles. Ens ho explicarà el dissenyador Óscar Guayabero. I el nostre crític de capçalera, Philippe Regol, ha fet els deures i ens diu com es menja en un restaurant que està en boca de tothom: Direkte Boqueria. Toni Massanés ens recordarà què hem de comprar aquests dies. Ah, i també hi direm la nostra sobre la polèmica dels "stagiers" a l'alta cuina!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio

Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
La cultura de la tapa forma part de la nostra història recent, però la practiquem amb èmfasi! En parlem amb tot un expert en bars, Alberto Garcia-Moyano, i amb una investigadora d'Història de la Gastronomia, Isabel Lugo. Una història curiosa és la que amaguen les forquilles. Ens ho explicarà el dissenyador Óscar Guayabero. I el nostre crític de capçalera, Philippe Regol, ha fet els deures i ens diu com es menja en un restaurant que està en boca de tothom: Direkte Boqueria. Toni Massanés ens recordarà què hem de comprar aquests dies. Ah, i també hi direm la nostra sobre la polèmica dels "stagiers" a l'alta cuina!
----------------------------------------------