castelomega.com
www.lallardelmusic.com
www.ipsofacto-bcn.com
www.barnacork.com
www.acatec.net
addendum.es
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Oli d'oliva verge extra. Son 4 paraules, ni una menys!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Ara que és temps del primer oli de la temporada, parlem d'aquest producte amb una de les persones que més han contribuït a posar en valor l'oli d'oliva verge extra. Martí Terés és productor d'oli i propietari de l'empresa Oleum Flumen, amb seu a Vinaixa, a les Garrigues. També s'asseu a la taula del restaurant caníbal el llibreter de La Central del Raval, Nacho Borraz, que ens recomana tres llibres que es refereixen a les tres grans branques del procés alimentari: la nutrició, els productes i la transformació dels aliments a la cuina. El dissenyador Oscar Guayabero ens parla de la reinvenció de les terrasses en temps de Covid-19 amb algunes propostes sorprenents. El crític gastronòmic Philippe Regol se sotmet al "Nyap o top?", de Gerard Jubany i tasta un torró de patates fregides. El so del Salvador Garcia-Arbós és el dels pets i els rots. Acabem d'una manera ben dolça: amb un escena del film "Chocolat".
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Ara que és temps del primer oli de la temporada, parlem d'aquest producte amb una de les persones que més han contribuït a posar en valor l'oli d'oliva verge extra. Martí Terés és productor d'oli i propietari de l'empresa Oleum Flumen, amb seu a Vinaixa, a les Garrigues. També s'asseu a la taula del restaurant caníbal el llibreter de La Central del Raval, Nacho Borraz, que ens recomana tres llibres que es refereixen a les tres grans branques del procés alimentari: la nutrició, els productes i la transformació dels aliments a la cuina. El dissenyador Oscar Guayabero ens parla de la reinvenció de les terrasses en temps de Covid-19 amb algunes propostes sorprenents. El crític gastronòmic Philippe Regol se sotmet al "Nyap o top?", de Gerard Jubany i tasta un torró de patates fregides. El so del Salvador Garcia-Arbós és el dels pets i els rots. Acabem d'una manera ben dolça: amb un escena del film "Chocolat".
----------------------------------------------