www.acroperda.com
www.ascensoresprim.com
www.sigma.cat
www.juegosalairelibre.com
www.proquimac.com
www.bitmakers.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Els secrets del confit més preuat: el marron-glacé!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Per a molts, el marron-glacé és una delícia irresistible, per a d'altres és un confit embafador. Al restaurant caníbal ens en confessem fans, per això parlem amb una de les empreses amb més fama mundial i amb una història d'anys i anys d'elaboració d'aquest dolç tan antic: Maite González, de Cuevas Marron Glacé, a Ourense, Galícia, terra d'extraordinàries castanyes. Continuem amb la cosa dolça: amb el periodista Jordi Luque Sanz tastem catànies, descobrim la seva història i com es fan; la sommelier Clara Antúnez ens explica com podem fer vi calent a casa, una beguda típica dels països del nord d'Europa que es pren pels volts de Nadal com a antídot per combatre les baixes temperatures; Salvador Garcia-Arbós ens descobreix el so del panettone; el crític gastronòmic Philippe Regol se sotmet al "Nyap o top" de Gerard Jubany i tanquem el restaurant caníbal amb una escena de la pel·lícula "Sabrina".
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Per a molts, el marron-glacé és una delícia irresistible, per a d'altres és un confit embafador. Al restaurant caníbal ens en confessem fans, per això parlem amb una de les empreses amb més fama mundial i amb una història d'anys i anys d'elaboració d'aquest dolç tan antic: Maite González, de Cuevas Marron Glacé, a Ourense, Galícia, terra d'extraordinàries castanyes. Continuem amb la cosa dolça: amb el periodista Jordi Luque Sanz tastem catànies, descobrim la seva història i com es fan; la sommelier Clara Antúnez ens explica com podem fer vi calent a casa, una beguda típica dels països del nord d'Europa que es pren pels volts de Nadal com a antídot per combatre les baixes temperatures; Salvador Garcia-Arbós ens descobreix el so del panettone; el crític gastronòmic Philippe Regol se sotmet al "Nyap o top" de Gerard Jubany i tanquem el restaurant caníbal amb una escena de la pel·lícula "Sabrina".
----------------------------------------------