Comprar Moleskine
vpiera.com
vpiera.com
fabbricante trampolini rotondi
www.masgames.it
www.masgames.it
Subvencions Generalitat Instal·lació d'Ascensors
www.ascensorsbaro.com
www.ascensorsbaro.com
Acuarelas Schmincke
vpiera.com
vpiera.com
subvencions instal·lació d'ascensors
www.ascensoresprim.com
www.ascensoresprim.com
Mensajeros Cerdanyola del Vallès
www.ipsofacto-bcn.com
www.ipsofacto-bcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Salah Jamal: "Sense els àrabs no tindríem macarrons"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Conversem amb el dermatòleg i historiador palestí Salah Jamal sobre una de les cuines que més ens ha influït: la cuina àrab. Tot això amb motiu de la reedició del seu "Aroma àrab". També parlem amb Ferran Adrià, que considera aquest llibre un "clàssic imprescindible". Descobrim el most amb la sommelier Clara Antúnez. Toni Massanés ens recorda què hem de comprar aquest principi d'octubre, Philippe Regol visita el restaurant L'Horta de Tavertet i sotmetem el cuiner televisiu Marc Ribas a un tast que posarà a prova les seves papil·les gustatives.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio

Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Conversem amb el dermatòleg i historiador palestí Salah Jamal sobre una de les cuines que més ens ha influït: la cuina àrab. Tot això amb motiu de la reedició del seu "Aroma àrab". També parlem amb Ferran Adrià, que considera aquest llibre un "clàssic imprescindible". Descobrim el most amb la sommelier Clara Antúnez. Toni Massanés ens recorda què hem de comprar aquest principi d'octubre, Philippe Regol visita el restaurant L'Horta de Tavertet i sotmetem el cuiner televisiu Marc Ribas a un tast que posarà a prova les seves papil·les gustatives.
----------------------------------------------