Acrilicos Amsterdam
vpiera.com
Erythrosine
www.proquimac.com
Autómatas Ladder
www.bitmakers.com
parques infantiles homologados
www.juegosalairelibre.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 McDonald's versus Dos Palillos: de com l'espai condiciona l'acte de menjar
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
McDonald's versus Dos Palillos: de com l'espai condiciona l'acte de menjar
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Entrem a un McDonald's amb el psicòleg ambiental Enric Pol i al restaurant Dos Palillos amb l'arquitecte Jordi Tió i el xef Albert Raurich. Amb ells reflexionem sobre com l'espai influeix en l'acte de menjar. Com d'important és l'estètica en la tria d'un restaurant? Tenen el mateix gust uns musclos menjats davant del mar que a casa? Amb la col·laboradora Clara Antúnez parlem de la ratafia i de les nous verdes. Toni Massanés ens recorda quins són els productes de temporada ara, a principis d'octubre. Amb el periodista gastronòmic Òscar Gòmez descobrim si el pit de gall dindi en llauna és nyap o top. El que segur que és top és el restaurant que ens recomana Philippe Regol. I la propina ens la deixa Jordi Asturgó, que ha visitat la VeggieWorld amb un fuet a la mà.

----------------------------------------------