www.proquimac.com
www.proquimac.com
www.proquimac.com
www.masgames.es
castelomega.com
barnacorkexport.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Anòsmia, el costat fosc de la Covid que ens priva del plaer de menjar
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Es calcula que aproximadament entre un 40% i un 60% dels malalts de Covid perden o tenen alteracions en el sentit del gust i l'olfacte. Per entendre com la Covid-19 afecta les parts del cervell que ens permeten assaborir els aliments, parlem amb un dels experts més importants d'Europa, el doctor Jesús Porta Etessam. El pronòstic de curació varia molt en funció del pacient i no se sap encara de què depèn¿ El que sí que pot ajudar les persones amb anòsmia és saber tècniques de cocció dels aliments, receptes o productes que els ajudaran a gaudir una mica més dels àpats. Ens ho explica Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. El nostre crític de capçalera, Philippe Regol, esmola ganivets amb les estrelles Michelin. Marc Casanovas des dels Estats Units ens parla de pomades gastronòmiques en temps de Covid-19... El so de Salvador Garcia-Arbós és el dels torrons. I acabem el programa amb una escena de la mítica pel·lícula "Titanic".
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Es calcula que aproximadament entre un 40% i un 60% dels malalts de Covid perden o tenen alteracions en el sentit del gust i l'olfacte. Per entendre com la Covid-19 afecta les parts del cervell que ens permeten assaborir els aliments, parlem amb un dels experts més importants d'Europa, el doctor Jesús Porta Etessam. El pronòstic de curació varia molt en funció del pacient i no se sap encara de què depèn¿ El que sí que pot ajudar les persones amb anòsmia és saber tècniques de cocció dels aliments, receptes o productes que els ajudaran a gaudir una mica més dels àpats. Ens ho explica Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. El nostre crític de capçalera, Philippe Regol, esmola ganivets amb les estrelles Michelin. Marc Casanovas des dels Estats Units ens parla de pomades gastronòmiques en temps de Covid-19... El so de Salvador Garcia-Arbós és el dels torrons. I acabem el programa amb una escena de la mítica pel·lícula "Titanic".
----------------------------------------------