Vicente Piera
vpiera.com
Tapón de Corcho
www.barnacork.com
Transporte urgente Madrid Barcelona
www.ipsofacto-bcn.com
Blind Nuts Wear Proof
www.acroperda.com
Pan de oro
vpiera.com
Ascensors per a Particulars
www.ascensorsbaro.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Neules, l'invent català que hauria ser patrimoni universal
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Neules, l'invent català que hauria ser patrimoni universal
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Són unes festes nadalenques estranyes, però hi ha tradicions que no poden faltar: les neules i el cava/vins escumosos. El nostre gurmet rodamons, Jordi Luque, porta a la taula del caníbal un convidat molt especial, Jordi Rodellas, de la pastisseria Rodellas de Sant Celoni. Amb aquest artesà neuler ens atrevirem a fer neules en un estudi de ràdio! Es parla molt de les bombolles de convivència, però nosaltres us parlem de les de tota la vida, les que es troben en caves i escumosos. La nostra sommelier, Clara Antúnez, ens proposa cinc begudes amb bombolles que us faran quedar com uns reis. Sabíeu que la família més rica del món pertany al sector alimentari? El periodista Marc Casanovas ens explica qui són els Walton, propietaris de la cadena de supermercats nord-americans Walmar. Philippe Regol s'enfronta al dilema de decidir si uns canelons congelats són nyap o top. I acabem amb una escena de la pel·lícula del Nadal per antonomàsia, "Love Actually".

----------------------------------------------