túneles de desengrase
www.acatec.net
www.acatec.net
Distribuidores de Keyence
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
Sensor Reflexión Directa
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
XG-X1500
www.bitmakers.com
www.bitmakers.com
Aislamiento exterior corcho visto
www.barnacork.com
www.barnacork.com
láminas de corcho
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Entraries en un restaurant que es diu Herpes Pizza?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
El rètol d'un restaurant ens dona moltes pistes sobre el que trobarem a l'interior del local. De la importància del disseny dels rètols, tant pel que fa als noms com per la tipografia i els colors, en parla el dissenyador Òscar Guayabero.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
El rètol d'un restaurant ens dona moltes pistes sobre el que trobarem a l'interior del local. De la importància del disseny dels rètols, tant pel que fa als noms com per la tipografia i els colors, en parla el dissenyador Òscar Guayabero.
----------------------------------------------
Paula Molés