www.lallardelmusic.com
vpiera.com
www.bitmakers.com
www.masgames.fr
www.sigma.cat
www.juegosalairelibre.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Les sèries que et faran venir ganes de menjar
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Amb el periodista Òscar Broc, us descobrim les sèries i documentals sobre gastronomia més apetitosos. Ara que fa fred i que el millor que podem fer, confinats o sense confinar, és estar a casa, us proposem les que per nosaltres són les millors propostes audiovisuals. Si el que us agrada és menjar, cuinar i recrear-vos amb bona televisió, podeu cercar "Ugly delicious", "Chef's table", "Las crónicas del taco", "Una vida, una cena"¿ També ens visita Toni Massanés, que ens explicarà per què la tòfona ens resulta tan i tan atractiva. Ja us avancem que el secret està en les feromones. Marc Casanovas, el nostre col·laborador als Estats Units, ens descobreix una altra de les multinacionals més poderoses del sector de l'alimentació, que alhora és una de les empreses més riques del món: Mars, l'imperi de la xocolata i el sucre. A més, el so del Salvador Garcia-Arbós i el veredicte del nostre crític Philippe Regol, que al "Nyap o top?" tasta uns frankfurts de porc ecològic.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Amb el periodista Òscar Broc, us descobrim les sèries i documentals sobre gastronomia més apetitosos. Ara que fa fred i que el millor que podem fer, confinats o sense confinar, és estar a casa, us proposem les que per nosaltres són les millors propostes audiovisuals. Si el que us agrada és menjar, cuinar i recrear-vos amb bona televisió, podeu cercar "Ugly delicious", "Chef's table", "Las crónicas del taco", "Una vida, una cena"¿ També ens visita Toni Massanés, que ens explicarà per què la tòfona ens resulta tan i tan atractiva. Ja us avancem que el secret està en les feromones. Marc Casanovas, el nostre col·laborador als Estats Units, ens descobreix una altra de les multinacionals més poderoses del sector de l'alimentació, que alhora és una de les empreses més riques del món: Mars, l'imperi de la xocolata i el sucre. A més, el so del Salvador Garcia-Arbós i el veredicte del nostre crític Philippe Regol, que al "Nyap o top?" tasta uns frankfurts de porc ecològic.
----------------------------------------------