vpiera.com
vpiera.com
www.masgames.com
www.ascensoresprim.com
www.corkshopbcn.com
www.proquimac.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Joan Roca: "La relació dels restaurants amb el territori serà més potent després de la pandèmia"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
"Un restaurant caníbal a Berlín" va servir el seu primer menú el 8 de setembre del 2018; i ja n'hem fet 100! En aquest temps el món de la restauració ha canviat com mai ningú no s'hauria imaginat. Per parlar del present convuls i del futur incert de la restauració convidem al restaurant caníbal 3 veus preclares del nostre país: Joan Roca, xef d'El Celler de Can Roca a Girona; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, i Maria Nicolau, cuinera d'El Ferrer de Tall a Vilanova de Sau. També hem demanat als nostres proveïdors habituals que ens expliquin com celebrarien ells un centenari al voltant d'una taula. Philippe Regol, Jordi Luque, Clara Antúnez, Marc Casanovas i Oscar Guayabero ens recomanem vins, llibres, restaurants i objectes per a les millors ocasions. Amb tot, sabem que els 100 primers menús del restaurant caníbal no haurien estat possibles sense el nostre ingredient preferit: la gent.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
"Un restaurant caníbal a Berlín" va servir el seu primer menú el 8 de setembre del 2018; i ja n'hem fet 100! En aquest temps el món de la restauració ha canviat com mai ningú no s'hauria imaginat. Per parlar del present convuls i del futur incert de la restauració convidem al restaurant caníbal 3 veus preclares del nostre país: Joan Roca, xef d'El Celler de Can Roca a Girona; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, i Maria Nicolau, cuinera d'El Ferrer de Tall a Vilanova de Sau. També hem demanat als nostres proveïdors habituals que ens expliquin com celebrarien ells un centenari al voltant d'una taula. Philippe Regol, Jordi Luque, Clara Antúnez, Marc Casanovas i Oscar Guayabero ens recomanem vins, llibres, restaurants i objectes per a les millors ocasions. Amb tot, sabem que els 100 primers menús del restaurant caníbal no haurien estat possibles sense el nostre ingredient preferit: la gent.
----------------------------------------------