Boquillas Selmer
www.lallardelmusic.com
Control de presión
www.bitmakers.com
cabina horno de pintura
www.acatec.net
Envíos urgentes Madrid Barcelona
www.ipsofacto-bcn.com
sell cork sheets
www.corkshopbcn.com
DISA blades
www.acroperda.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Un vi car et resultarà més bo, sempre que sàpigues que és car!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Un vi car et resultarà més bo, sempre que sàpigues que és car!
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Ferran Centelles és un dels millors sommeliers del nostre país. Si li haguéssim de posar un afegitó al seu nom diríem que és "el sommelier del Bulli", on va treballar del 2000 al 2011. El mateix Ferran Adrià ha dit d'ell que és una de les "figures més interessants del món del vi a nivell mundial". Ara mateix treballa en el macroprojecte que és l'enciclopèdia del "Sapiens del vi", de la Bullipedia. I acaba de publicar un llibre consultori que vol resoldre dubtes titulat "Las 100,75 preguntas que siempre quiso hacer sobre el vino", publicat per Libros de Vanguardia. Amb la nostra sommelier Clara Antúnez, seguirem reflexionant al voltant de la figura del sommelier. També ens visita Jordi Luque, el nostre gourmet rodamons, amb qui no deixem la vinya, ja que marida filosofia amb vins naturals. I amb Philippe Regol tastem el nou "donut" que el xef madrileny Daviz Muñoz ha dissenyat per a Panrico. Serà "Nyap o Top?"

----------------------------------------------