vpiera.com
www.ascensorsbaro.com
www.bitmakers.com
castelomega.com
www.ascensoresprim.com
www.corkshopbcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
La cuina domèstica, la que sempre han fet les dones, la més noble i la menys valorada
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Segur que recordeu mares, àvies o tietes a la cuina de casa, endreçant menjar o fent anar els fogons. Al restaurant caníbal, fem un homenatge a totes les dones sense les quals no tindríem un plat a taula. Ens en parlarà Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, que fa molt temps que estudia la feina cabdal de la dona en l'organització de la casa. També entrevistem una dona pagesa, mare, ecologista i activista. L'Assumpta Codinachs Parés té una explotació familiar de vedella ecològica a la Vall Fosca, al Pallars Jussà. Va ser una de les primeres persones a defensar el model de ramaderia ecològica i una pionera en la lluita sindical. També seu al restaurant caníbal el nostre corresponsal als Estats Units, Marc Casanovas, que ens descobreix tres dones que l'han ajudat a conèixer la gastronomia nord-americana: la cuinera Samin Nosrat, la pagesa Leah Penniman i la xef Alice Waters. I a Catalunya¿ quines serien les dones que ajudarien a entendre la nostra cuina a algú de fora?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Segur que recordeu mares, àvies o tietes a la cuina de casa, endreçant menjar o fent anar els fogons. Al restaurant caníbal, fem un homenatge a totes les dones sense les quals no tindríem un plat a taula. Ens en parlarà Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, que fa molt temps que estudia la feina cabdal de la dona en l'organització de la casa. També entrevistem una dona pagesa, mare, ecologista i activista. L'Assumpta Codinachs Parés té una explotació familiar de vedella ecològica a la Vall Fosca, al Pallars Jussà. Va ser una de les primeres persones a defensar el model de ramaderia ecològica i una pionera en la lluita sindical. També seu al restaurant caníbal el nostre corresponsal als Estats Units, Marc Casanovas, que ens descobreix tres dones que l'han ajudat a conèixer la gastronomia nord-americana: la cuinera Samin Nosrat, la pagesa Leah Penniman i la xef Alice Waters. I a Catalunya¿ quines serien les dones que ajudarien a entendre la nostra cuina a algú de fora?
----------------------------------------------