patinete infantil
www.juegosalairelibre.com
Ink Pigments
www.proquimac.com
tractor John Deere infantil
www.juegosalairelibre.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 La dona pagesa fa 40 anys i ara, què ha canviat?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
La dona pagesa fa 40 anys i ara, què ha canviat?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Les dones del sector agroalimentari cobren un 23,19% menys que els homes. Malgrat la bretxa salarial, elles representen un 40% del total de treballadors. El sector continua masculinitzat, però sí que s'observen canvis. Parlem de pagesia en clau femenina, amb la pagesa Assumpta Codinachs Parés, ramadera ecològica al Pirineu de Lleida. L'Assumpta és una pionera que va obrir camí a l'agricultura ecològica i a Unió de Pagesos. També seu al restaurant caníbal el dissenyador Oscar Guayabero per descobrir-nos una dona monumental, Montse Guillén. Ella va ser la pionera a exportar la cuina catalana al món i va obrir un dels restaurant de moda als 80 a Nova York, "El Internacional". El nostre llibreter Nacho Borraz ens recomana tres llibres de tres cuineres que recullen plats propers i llunyans. I amb el crític Philippe Regol tastem la famosa salsa de tomàquet "passata" del supermercat Lidl. Serà "Nyap o top?"

----------------------------------------------