--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 El cap de sala que va servir gintònics a la reina mare, i mai li va tremolar la mà!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
El cap de sala que va servir gintònics a la reina mare, i mai li va tremolar la mà!
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Alfred Romagosa és l'actual maître del restaurant Fermí Puig de Barcelona, i fa més de 30 anys que s'hi dedica. Ha treballat a les millors cases aquí i a fora i ha servit grans personalitats. Encara que segurament la seva clienta més famosa va ser la reina mare, a qui va servir cada setmana a l'Hotel Ritz de Londres. La seva trajectòria exemplar acaba de ser reconeguda amb el Premi Nacional de Gastronomia al millor cap de sala. També seu a taula del restaurant caníbal el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, que ens parlarà de la carn de laboratori. Com es produeix? Tal com diu Bill Gates, "la carn sintètica salvarà el món"? Torna Maria Nicolau, que aquest diumenge fa el dinar a Agatha Christie i li cuinarà pollastre a l'ast. Descobrirem quin és el so del Salvador Garcia-Arbós i el crític Philippe Regol se sotmet a un altre tast perillós al "Nyap o top?".

----------------------------------------------