Cork pads for glass
barnacorkexport.com
Cámara Vision Megapixel
www.bitmakers.com
Medición Excentricidad
www.bitmakers.com
distributeur trampolines
www.masgames.fr
Aislamiento para Tejados
www.barnacork.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Et desvelem els beneficis imbatibles de la llet de vaca!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Et desvelem els beneficis imbatibles de la llet de vaca!
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Consumiu llet de vaca habitualment? O sou dels que us heu passat a les begudes vegetals de civada o soja? Una de cada 10 persones té intolerància a la lactosa, i cada vegada en prenem menys, de llet. És realment imprescindible beure llet de vaca? Amb la nostra sommelier Clara Antúnez resolem dubtes i hi donem respostes. Però també parlem de Gastroteca.cat, que és molt més que una pàgina web: és el punt de trobada digital del producte autòcton català. Convidem al restaurant caníbal la ment pensant darrere d'aquest projecte tan ambiciós: Ramon Sentmartí. Aprofitarem per preguntar-li com la pandèmia ha canviat els nostres hàbits alimentaris. El nostre gurmet rodamon, Jordi Luque, ens porta la carn ecològica de les vaques brunes del Pirineu, la que fa Casa Masover. Descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i sentim una escena amb menjar pel mig de la famosa sèrie "Els Bridgerton". I el nostre crític de capçalera, Philippe Regal, tasta la kombutxa.

----------------------------------------------