Corcho para Suelos
www.barnacork.com
Trompa Yamaha 567
www.lallardelmusic.com
Detectores de Brillo
www.bitmakers.com
Piera Barcelona
vpiera.com
toboganes para parques públicos
www.juegosalairelibre.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Per què els additius tenen tanta mala fama?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Per què els additius tenen tanta mala fama?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

L'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària, l'EFSA, ha dictaminat que el diòxid de titani no es pot considerar un additiu segur. L'E171 és un colorant alimentari que es fa servir, per exemple, en xiclets, brioixeria industrial o salses. Conservants, colorants, potenciadors de gustos, antioxidants¿ Com els utilitza la indústria i per què? Analitzem les etiquetes de productes industrials amb Carme Vidal, catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona. També ens visita Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, que és un enamorat del microones i ens descobrirà tots els avantatges que suposa cuinar amb aquest petit electrodomèstic. La taula del restaurant caníbal és gran i aquest diumenge Maria Nicolau li prepara el dinar a la gran Lola Flores. Què li cuinarà? I ja que hi és, li demanem a la cuinera de Vilanova de Sau que es quedi a fer el tast del "Nyap o top?" I acabem amb una escena del "Petit xef".

----------------------------------------------