www.lallardelmusic.com
www.proquimac.com
www.lallardelmusic.com
www.corkshopbcn.com
www.sigma.cat
www.masgames.fr
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
"Dark kitchens", el negoci milionari del menjar per emportar
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Les "dark kitchens", també conegudes com a "cuines fantasma", són cuines que funcionen tancades de cara al públic i que cuinen plats exclusivament destinats al repartiment a domicili. Durant la pandèmia han viscut un boom espectacular, i amb elles el menjar a domicili. Com funcionen les "dark kitchens"? On és el negoci? Representen una amenaça per als restaurants tradicionals? Ho preguntem a algú que ha estudiat el fenomen, Josep Maria Català Santainés, professor col·laborador dels estudis d'Economia i Empresa de la UOC. També visiten el restaurant caníbal el nostre "gourmet rodamón", Jordi Luque, que avui ens descobreix el Cheesefuet de la formatgeria Montbrú. I la sommelier Clara Antúnez, amb qui parlarem de la tònica. La Clara també s'animarà a participar al "Nyap o top?" per tastar un vi de llauna, una manera diferent de beure vi que s'està popularitzant i per la qual molts cellers catalans volen apostar. I, com sempre, acabarem amb una escena de cinema.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Les "dark kitchens", també conegudes com a "cuines fantasma", són cuines que funcionen tancades de cara al públic i que cuinen plats exclusivament destinats al repartiment a domicili. Durant la pandèmia han viscut un boom espectacular, i amb elles el menjar a domicili. Com funcionen les "dark kitchens"? On és el negoci? Representen una amenaça per als restaurants tradicionals? Ho preguntem a algú que ha estudiat el fenomen, Josep Maria Català Santainés, professor col·laborador dels estudis d'Economia i Empresa de la UOC. També visiten el restaurant caníbal el nostre "gourmet rodamón", Jordi Luque, que avui ens descobreix el Cheesefuet de la formatgeria Montbrú. I la sommelier Clara Antúnez, amb qui parlarem de la tònica. La Clara també s'animarà a participar al "Nyap o top?" per tastar un vi de llauna, una manera diferent de beure vi que s'està popularitzant i per la qual molts cellers catalans volen apostar. I, com sempre, acabarem amb una escena de cinema.
----------------------------------------------