Visión Robotica
www.bitmakers.com
colchonetas elásticas
www.juegosalairelibre.com
Corcho Cónicos
www.corkshopbcn.com
Pigments Perlescents
www.proquimac.com
Ceras Manley
vpiera.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Què menjaran els futurs habitants de Mart?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Què menjaran els futurs habitants de Mart?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Ja es dona per fet que en un futur no gaire llunyà habitarem el planeta Mart. Tenim la tecnologia, els diners, la infraestructura¿ però el repte més gran que es planteja és saber com s'alimentaran els futurs habitants del planeta vermell. L'hi preguntem al divulgador científic i enginyer aeroespacial Miquel Sureda. I parlant de futur, i no pas tan llunyà, sempre es pensa en la tecnologia com a salvació de tots els nostres mals, també els alimentaris, però Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, defensa que no cal ser tan tecnooptimistes. També seu al restaurant caníbal Marc Casanovas, el nostre home a Boston, que ens parla de la sèrie de Netflix que ha creat sensació als EUA "Como la cocina afroamericana transformó Estados Unidos". El Marc es presta també a fer un tast perillós al "Nyap o top?", el d'un nou snack nord-americà ultrapicant. El so de Salvador Garcia-Arbós, i acabem amb una escena de cinema amb menjar pel mig.

----------------------------------------------