Mantenimiento de ascensores en Molins de Rei
www.sigma.cat
www.sigma.cat
Green S
www.proquimac.com
www.proquimac.com
Pigments Orgànics
www.proquimac.com
www.proquimac.com
distribuidor de ajedrez gigante
www.masgames.es
www.masgames.es
toboganes para parques públicos
www.juegosalairelibre.com
www.juegosalairelibre.com
Material artístico
vpiera.com
vpiera.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Torró picant: nyap o top?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
El xef Artur Martínez tasta un torró picant de la casa Vicens dissenyat pel cuiner Marc Ribas. Serà aquest producte un nyap o bé un producte estrella? Artur Martínez és propietari del restaurant AÜRT, a l'hotel Hilton de Barcelona, que acaba de rebre la seva primera estrella Michelin
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio

Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
El xef Artur Martínez tasta un torró picant de la casa Vicens dissenyat pel cuiner Marc Ribas. Serà aquest producte un nyap o bé un producte estrella? Artur Martínez és propietari del restaurant AÜRT, a l'hotel Hilton de Barcelona, que acaba de rebre la seva primera estrella Michelin
----------------------------------------------