Bastidores con tela
vpiera.com
Amaranth
www.proquimac.com
cabinas para pintura
www.acatec.net
Color NPK
www.proquimac.com
Tapones Corcho Cónicos
www.corkshopbcn.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Torró picant: nyap o top?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Torró picant: nyap o top?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

El xef Artur Martínez tasta un torró picant de la casa Vicens dissenyat pel cuiner Marc Ribas. Serà aquest producte un nyap o bé un producte estrella? Artur Martínez és propietari del restaurant AÜRT, a l'hotel Hilton de Barcelona, que acaba de rebre la seva primera estrella Michelin

----------------------------------------------