www.ascensorsbaro.com
vpiera.com
www.masgames.it
vpiera.com
vpiera.com
www.acroperda.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
A Collserola es conrea i es fa el primer vi de Barcelona
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Can Calopa és un projecte únic: no només fan un bon vi negre, sinó que també donen feina a una vintena de joves amb capacitats diverses i risc d'exclusió social. Passegem per les vinyes de la masia Can Calopa de Dalt, al parc de Collserola, amb Iñigo Haughey, responsable de Producció del celler i membre de l'OIivera, la cooperativa que gestiona el projecte. Ens explica què té d'especial l'únic vi fet a Barcelona i com es gestiona un equip tan divers. També visita el restaurant caníbal la nostra sommelier Clara Antúnez, amb qui no beurem vi però sí aigua, ara que arriba la calor i hem d'estar ben hidratats. Parlarem d'una de les combinacions més extraordinàries i refrescants: llimona i aigua, la llimonada. Amb el nostre "gourmet rodamón" Jordi Luque tastarem una salsa d'aperitiu iniciativa d'un jove apassionat del picant. Es diu "Catalan Rosso" i es fa a Lleida. I el Salvador Garcia-Arbós s'atreveix amb el tast del "Nyap o top?" I acabem amb tot un clàssic del cinema italià!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Can Calopa és un projecte únic: no només fan un bon vi negre, sinó que també donen feina a una vintena de joves amb capacitats diverses i risc d'exclusió social. Passegem per les vinyes de la masia Can Calopa de Dalt, al parc de Collserola, amb Iñigo Haughey, responsable de Producció del celler i membre de l'OIivera, la cooperativa que gestiona el projecte. Ens explica què té d'especial l'únic vi fet a Barcelona i com es gestiona un equip tan divers. També visita el restaurant caníbal la nostra sommelier Clara Antúnez, amb qui no beurem vi però sí aigua, ara que arriba la calor i hem d'estar ben hidratats. Parlarem d'una de les combinacions més extraordinàries i refrescants: llimona i aigua, la llimonada. Amb el nostre "gourmet rodamón" Jordi Luque tastarem una salsa d'aperitiu iniciativa d'un jove apassionat del picant. Es diu "Catalan Rosso" i es fa a Lleida. I el Salvador Garcia-Arbós s'atreveix amb el tast del "Nyap o top?" I acabem amb tot un clàssic del cinema italià!
----------------------------------------------