barnacorkexport.com
www.lallardelmusic.com
www.bitmakers.com
www.corkshopbcn.com
www.juegosalairelibre.com
www.ascensorsbaro.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Aprèn a fer la barbacoa com un neandertal!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
El coneixement del cuiner Òscar Manresa i el sentit de l'humor del periodista Toni García Ramon s'han ajuntat en el llibre "La barbacoa" (Debate), que vol ser un manual d'instruccions per als que mai han cuinat res sobre unes brases. Hem anat al restaurant Catalina, a Gavà Mar, per descobrir els secrets d'un cuiner obsessionat amb la barbacoa que reconeix que un cop va servir una sabata en un plat a un client que insistentment demanava que li servissin la carn més feta. Amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parlem d'un dels temes indiscutibles de l'estiu: la hidratació. Com ens podem hidratar bé, més enllà de beure aigua? També seu al restaurant caníbal el crític Philippe Regol, que ens parla d'un restaurant que fa embotits de peix i aprofita per quedar-se al tast del "Nyap o top?". Tastarà "La Pasta del Mar", la nova creació del xef gadità Ángel León. Descobrirem el so de Salvador Garcia-Arbós. Acabem amb la pel·lícula "Brave".
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
El coneixement del cuiner Òscar Manresa i el sentit de l'humor del periodista Toni García Ramon s'han ajuntat en el llibre "La barbacoa" (Debate), que vol ser un manual d'instruccions per als que mai han cuinat res sobre unes brases. Hem anat al restaurant Catalina, a Gavà Mar, per descobrir els secrets d'un cuiner obsessionat amb la barbacoa que reconeix que un cop va servir una sabata en un plat a un client que insistentment demanava que li servissin la carn més feta. Amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parlem d'un dels temes indiscutibles de l'estiu: la hidratació. Com ens podem hidratar bé, més enllà de beure aigua? També seu al restaurant caníbal el crític Philippe Regol, que ens parla d'un restaurant que fa embotits de peix i aprofita per quedar-se al tast del "Nyap o top?". Tastarà "La Pasta del Mar", la nova creació del xef gadità Ángel León. Descobrirem el so de Salvador Garcia-Arbós. Acabem amb la pel·lícula "Brave".
----------------------------------------------