distribuidor de futbolines
www.masgames.es
Trompeta Yamaha 3335
www.lallardelmusic.com
Enviar paquetes de noche
www.ipsofacto-bcn.com
Distribución Keyence
www.bitmakers.com
ajudes ajuntament ascensors
www.ascensoresprim.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Carn sense animals, l'aliment dels millennials?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Carn sense animals, l'aliment dels millennials?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Pollastre, mandonguilles i hamburgueses fetes sense animals! Aquesta és l'aposta d'Heura, una empresa amb seu a Barcelona fundada fa 4 anys per dos joves amb esperit revolucionari. Productes que imiten la carn en aspecte, textura i gust, però que estan fets a base de llegums. Parlem amb un dels seus fundadors, Bernat Añanos, que ens presenta en exclusiva el seu últim producte: nuggets de pollastre fets amb soja. Justament un homenatge als vegetals és el darrer llibre de l'Albert Adrià, una de les recomanacions del nostre llibreter caníbal Nacho Borraz. També visita el restaurant caníbal Marc Casanovas, que ens explicarà com les grans multinacionals de l'alimentació estan envaint la gastronomia mexicana. Sotmetrem a tast el salmorejo de la marca Belén Esteban al "Nyap o top?", i el so del Salvador Garcia-Arbós ret homenatge al ganivet del caníbal. I acabem amb la nova versió del film "Mulan".

----------------------------------------------