www.juegosalairelibre.com
www.bitmakers.com
www.lallardelmusic.com
www.juegosalairelibre.com
www.juegosalairelibre.com
www.corkshopbcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Els restauradors agraeixen als ciutadans que hagin estat els seus "grans protectors"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
A l'últim caníbal de la temporada, fem un menú especial per saber com encaren l'estiu els restauradors i com han sobreviscut a aquesta temporada. Tot passejant per la Rambla, entrevistem Roger Pallarols, director del Gremi de Restauració de Barcelona, l'home més emprenyat de la pandèmia. Volem saber com ha quedat el sector a Barcelona, ciutat de referència en el món de la restauració, i quines mesures es prendran en el futur per recuperar la confiança. També escoltarem el testimoni de cuiners que tenen negocis arreu del territori. Al bar de la llibreria La Central del Raval farem el vermut amb 3 bons amics i col·laboradors del programa: el crític Philippe Regol, la cuinera Maria Nicolau i el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés. Ells representen tots els costats del prisma: bons clients de restaurants, cuiners i també practicants de cuina domèstica. Quin és el seu estat d'ànim? Com és d'important per a ells compartir taula amb amics?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
A l'últim caníbal de la temporada, fem un menú especial per saber com encaren l'estiu els restauradors i com han sobreviscut a aquesta temporada. Tot passejant per la Rambla, entrevistem Roger Pallarols, director del Gremi de Restauració de Barcelona, l'home més emprenyat de la pandèmia. Volem saber com ha quedat el sector a Barcelona, ciutat de referència en el món de la restauració, i quines mesures es prendran en el futur per recuperar la confiança. També escoltarem el testimoni de cuiners que tenen negocis arreu del territori. Al bar de la llibreria La Central del Raval farem el vermut amb 3 bons amics i col·laboradors del programa: el crític Philippe Regol, la cuinera Maria Nicolau i el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés. Ells representen tots els costats del prisma: bons clients de restaurants, cuiners i també practicants de cuina domèstica. Quin és el seu estat d'ànim? Com és d'important per a ells compartir taula amb amics?
----------------------------------------------