www.corkshopbcn.com
www.bitmakers.com
www.acroperda.com
vpiera.com
www.masgames.it
www.bitmakers.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Cuina-menjador o cases sense cuina?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Estem de mudança, i desfem les caixes de la cuina amb l'antropòleg de la UOC Xavier Medina. Com devia ser una mudança fa 100 anys? Quins 5 objectes són imprescindibles en una cuina? Ajuda la cuina-menjador a relacionar-nos d'una manera diferent amb el menjar? El futur són les cases sense cuina? També ve al restaurant caníbal el nostre "conseller d'afers gastronòmics", Nicola Poltronieri. I la sommelier Clara Antúnez ens explicarà coses del Lambrusco, la beguda italiana més popular. El cuiner del restaurant Casamar de Llafranc, Quim Casellas, s'atreveix a tastar una paella marinera de microones al "Nyap o top?". Descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i l'especialitat d'un restaurant de l'Escala.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Estem de mudança, i desfem les caixes de la cuina amb l'antropòleg de la UOC Xavier Medina. Com devia ser una mudança fa 100 anys? Quins 5 objectes són imprescindibles en una cuina? Ajuda la cuina-menjador a relacionar-nos d'una manera diferent amb el menjar? El futur són les cases sense cuina? També ve al restaurant caníbal el nostre "conseller d'afers gastronòmics", Nicola Poltronieri. I la sommelier Clara Antúnez ens explicarà coses del Lambrusco, la beguda italiana més popular. El cuiner del restaurant Casamar de Llafranc, Quim Casellas, s'atreveix a tastar una paella marinera de microones al "Nyap o top?". Descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i l'especialitat d'un restaurant de l'Escala.
----------------------------------------------