--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Per què ara hauries de menjar gamba roja?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Per què ara hauries de menjar gamba roja?
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

L'ofici de pescador és segurament un dels més desconeguts i dels menys valorats. Aquesta temporada al restaurant caníbal tenim nova proveïdora de peix, la pescadora Àgueda Vitòria, amb qui sabrem com és la vida a dalt d'una barca, com es guanyen el jornal els pescadors i si hi ha manera de fer pesca sostenible. Ens descobreix que ara és el millor moment de l'any per menjar gamba roja i llorito. Un grup de nens ha reservat taula al restaurant caníbal. Quin és el dubte que més els fa rumiar relacionat amb el que mengem? Ells fan les preguntes i respon una de les persones que més en sap d'alimentació, Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. Descobrirem un altre so del Salvador Garcia-Arbós, i coneixerem l'especialitat d'un restaurant català que ens farà venir ganes de visitar-lo.

----------------------------------------------