www.bitmakers.com
www.proquimac.com
vpiera.com
www.proquimac.com
www.juegosalairelibre.com
www.bitmakers.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
El suc de taronja de l'esmorzar és invent de la publicitat
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Segurament us sonen aquets espots publicitaris: "De què fan olor els núvols?", "Benvingut a la república independent de casa meva" o "T'agrada conduir?" Convidem al restaurant caníbal el creatiu publicitari que les va pensar, Toni Segarra, que es defineix com una persona obsessiva amb el menjar. Amb ell parlarem de restaurants, de Ferran Adrià i de com la publicitat influeix en els nostres hàbits alimentaris. Marc Casanovas analitza l'impacte ecològic darrere la constant demanda d'alvocat al món. Jordi Luque Sanz ens introdueix en la cuina xinesa, tot xerrant amb la Jun Mei. Escoltarem que ens diu el Salvador Garcia-Arbós a partir d'un so que surt de la cuina, farem un tast perillós al "Nyap o top" amb la persona que s'amaga darrere el compte En ocasiones veo bares i acabarem amb l'especialitat d'un restaurant de Tarragona, aprofitant que se celebren les festes de Santa Tecla.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Segurament us sonen aquets espots publicitaris: "De què fan olor els núvols?", "Benvingut a la república independent de casa meva" o "T'agrada conduir?" Convidem al restaurant caníbal el creatiu publicitari que les va pensar, Toni Segarra, que es defineix com una persona obsessiva amb el menjar. Amb ell parlarem de restaurants, de Ferran Adrià i de com la publicitat influeix en els nostres hàbits alimentaris. Marc Casanovas analitza l'impacte ecològic darrere la constant demanda d'alvocat al món. Jordi Luque Sanz ens introdueix en la cuina xinesa, tot xerrant amb la Jun Mei. Escoltarem que ens diu el Salvador Garcia-Arbós a partir d'un so que surt de la cuina, farem un tast perillós al "Nyap o top" amb la persona que s'amaga darrere el compte En ocasiones veo bares i acabarem amb l'especialitat d'un restaurant de Tarragona, aprofitant que se celebren les festes de Santa Tecla.
----------------------------------------------