vpiera.com
vpiera.com
www.acatec.net
www.bitmakers.com
www.juegosalairelibre.com
www.acroperda.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
No hi ha bon vi sense una bona verema
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
És temps de verema al Restaurant Caníbal. Viurem la verema acompanyats de tres dones viticultores: Anna Espelt, d'Espelt Viticultors, de la DO Empordà (comarques de Girona); Marta Pedra, de Vins de Pedra, de la DO Conca de Barberà (Tarragona), i Olga Betrian, del Celler Castell d'Age, DO Penedès i DO Cava (Barcelona). Carme Gasull ens explicarà les seves històries, sabrem com és una jornada veremant, com el canvi climàtic afecta la collita i quines són les tendències a l'hora d'elaborar vi. Philippe Regol ens descobreix el restaurant "La Boscana", una joia amagada a Bellvís, al Pla d'Urgell. I també tastarem la cuina del valencià Ricard Camarena. El famós instagramer Rafuel s'atreveix a tastar un producte estrany de supermercat per decidir si és "Nyap o top?". Salvador Garcia-Arbós fa poesia en un minut a partir d'un so que surt de la cuina, i coneixerem una nova especialitat d'un restaurant català, que ens farà venir ganes d'anar-hi.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
És temps de verema al Restaurant Caníbal. Viurem la verema acompanyats de tres dones viticultores: Anna Espelt, d'Espelt Viticultors, de la DO Empordà (comarques de Girona); Marta Pedra, de Vins de Pedra, de la DO Conca de Barberà (Tarragona), i Olga Betrian, del Celler Castell d'Age, DO Penedès i DO Cava (Barcelona). Carme Gasull ens explicarà les seves històries, sabrem com és una jornada veremant, com el canvi climàtic afecta la collita i quines són les tendències a l'hora d'elaborar vi. Philippe Regol ens descobreix el restaurant "La Boscana", una joia amagada a Bellvís, al Pla d'Urgell. I també tastarem la cuina del valencià Ricard Camarena. El famós instagramer Rafuel s'atreveix a tastar un producte estrany de supermercat per decidir si és "Nyap o top?". Salvador Garcia-Arbós fa poesia en un minut a partir d'un so que surt de la cuina, i coneixerem una nova especialitat d'un restaurant català, que ens farà venir ganes d'anar-hi.
----------------------------------------------