karts de pedales
www.juegosalairelibre.com
toboganes para parques públicos
www.juegosalairelibre.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 Santi Santamaria deia: "Menja, calla i sigues feliç. I no preguntis, perquè pots ofendre"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Santi Santamaria deia: "Menja, calla i sigues feliç. I no preguntis, perquè pots ofendre"
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Aquesta setmana, protagonitzada pel ball d'estrelles de la guia Michelin, recordem el cuiner que va liderar el primer tres estrelles de Catalunya: Santi Santamaria. En parlem amb el seu fill Pau i amb dos cuiners que coneixien bé: Ferran Adrià i Xavier Pellicer. Va ser revolucionària, la manera d'entendre la cuina del xef de Sant Celoni? Amb Ana Vega, mirem enrere per descobrir la historia curiosa del cigaló, "carajillo", o com en vulgueu dir. Toni Massanés ens diu quins productes hem de posar al cabàs d'anar a comprar aquests dies i ens recorda que ara és època de carn de caça. Sotmetem Empar Moliner a un tast perillós: el "caviar de xia" és top o nyap? El crític Philippe Regol ens descobreix un restaurant del Poblenou amb un relació qualitat-preu immillorable. I la propina la deixa Jordi Asturgó!

----------------------------------------------