www.masgames.fr
www.masgames.fr
www.sigma.cat
www.bitmakers.com
www.corkshopbcn.com
www.corkshopbcn.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Rossejat de fideus, el plat de pasta que els italians envejen
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Per què el rossejat de fideus és un plat de pasta únic al món? El cuiner italià Nicola Poltronieri n'és un enamorat. Daurar els fideus abans de coure'ls amb el brou converteix aquest plat en una excel·lència culinària. Una tècnica que devem als pescadors i a la seva cuina de barca. Ens explicarà la seva història i els secrets de l'elaboració el director del Museu de la Pesca de Palamós, Miquel Martí. Per acompanyar aquest plat, la sommelier del restaurant caníbal, Clara Antúnez, ens proposa beure vins marins. Ens explicarà què són i sobretot ens recomanarà la mançanilla de Sanlúcar de Barrameda. Tastarem un producte de supermercat de qualitat dubtosa al "Nyap o top", el Salvador Garcia-Arbós fa poesia a partir d'un so que surt de la cuina i anem fins a Sitges per tastar l'especialitat del restaurant Pic Nic.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Per què el rossejat de fideus és un plat de pasta únic al món? El cuiner italià Nicola Poltronieri n'és un enamorat. Daurar els fideus abans de coure'ls amb el brou converteix aquest plat en una excel·lència culinària. Una tècnica que devem als pescadors i a la seva cuina de barca. Ens explicarà la seva història i els secrets de l'elaboració el director del Museu de la Pesca de Palamós, Miquel Martí. Per acompanyar aquest plat, la sommelier del restaurant caníbal, Clara Antúnez, ens proposa beure vins marins. Ens explicarà què són i sobretot ens recomanarà la mançanilla de Sanlúcar de Barrameda. Tastarem un producte de supermercat de qualitat dubtosa al "Nyap o top", el Salvador Garcia-Arbós fa poesia a partir d'un so que surt de la cuina i anem fins a Sitges per tastar l'especialitat del restaurant Pic Nic.
----------------------------------------------