www.ipsofacto-bcn.com
www.ipsofacto-bcn.com
vpiera.com
www.ascensoresprim.com
www.acatec.net
www.acatec.net
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
"Pares, vull deixar de menjar carn!"
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Cada vegada hi ha més joves que decideixen deixar de menjar carn. Un moviment que reflecteix una societat preocupada pel benestar animal i pel medi ambient. En parlem amb una jove de 13 anys, la Ginebra. Preguntem a la seva mare, l'Empar Moliner, com ho veu. També visitem la primera carnisseria vegana de Catalunya, la Farmers Veggie Butchers, especialitzada en productes 100% vegetals i artesans. Allà ens trobem amb Juanjo Càceres, doctor en Història, especialitzat en la investigació social i històrica de l'alimentació, que opina que els joves són uns avantguardistes. Nutricionalment, però, és saludable una dieta vegetariana o vegana en nens i joves? Ens respon el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés. La pescadora Àgueda Vitòria ens descobreix els peixos que estan de temporada ara, al mes d'octubre. I també ens farà el relat del dia a dia a dalt d'una barca. També descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós i coneixerem l'especialitat d'un restaurant de la Garrotxa.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Cada vegada hi ha més joves que decideixen deixar de menjar carn. Un moviment que reflecteix una societat preocupada pel benestar animal i pel medi ambient. En parlem amb una jove de 13 anys, la Ginebra. Preguntem a la seva mare, l'Empar Moliner, com ho veu. També visitem la primera carnisseria vegana de Catalunya, la Farmers Veggie Butchers, especialitzada en productes 100% vegetals i artesans. Allà ens trobem amb Juanjo Càceres, doctor en Història, especialitzat en la investigació social i històrica de l'alimentació, que opina que els joves són uns avantguardistes. Nutricionalment, però, és saludable una dieta vegetariana o vegana en nens i joves? Ens respon el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés. La pescadora Àgueda Vitòria ens descobreix els peixos que estan de temporada ara, al mes d'octubre. I també ens farà el relat del dia a dia a dalt d'una barca. També descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós i coneixerem l'especialitat d'un restaurant de la Garrotxa.
----------------------------------------------