vpiera.com
www.sigma.cat
www.bitmakers.com
www.acroperda.com
www.lallardelmusic.com
www.acroperda.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Lava, cendra i altres amenaces menys visibles per al plàtan de La Palma
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
El plàtan és a l'ADN de l'illa de La Palma, la segona illa de les Canàries que més en produeix. Ara mateix un 5% dels conreus han quedat destrossats pel volcà Cumbre Vieja, encara que un dels problemes més greus és la cendra. Parlem amb Javier Lopez-Cepero, enginyer agrònom del Departament Tècnic de la Cooperativa Platanera de Canàries (Coplaca). I mirant al futur, el Marc Casanovas també ha estudiat a fons com pot afectar el canvi climàtic una de les fruites més consumides del món. Amb el gourmet rodamón, Jordi Luque-Sanz, descobrim l'essència de la cuina mexicana, basada sobretot en el blat de moro. La master class ens la farà el cuiner mexicà Juan Pescador. Fem un tast d'un producte de supermercat amb una de les cuineres veganes amb més èxit a les xarxes, La Gloria Vegana, per determinar si és nyap o top. Descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós, i el restaurant del barri del Raval de Barcelona Las Fernández ens fa salivera amb la seva especialitat.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
El plàtan és a l'ADN de l'illa de La Palma, la segona illa de les Canàries que més en produeix. Ara mateix un 5% dels conreus han quedat destrossats pel volcà Cumbre Vieja, encara que un dels problemes més greus és la cendra. Parlem amb Javier Lopez-Cepero, enginyer agrònom del Departament Tècnic de la Cooperativa Platanera de Canàries (Coplaca). I mirant al futur, el Marc Casanovas també ha estudiat a fons com pot afectar el canvi climàtic una de les fruites més consumides del món. Amb el gourmet rodamón, Jordi Luque-Sanz, descobrim l'essència de la cuina mexicana, basada sobretot en el blat de moro. La master class ens la farà el cuiner mexicà Juan Pescador. Fem un tast d'un producte de supermercat amb una de les cuineres veganes amb més èxit a les xarxes, La Gloria Vegana, per determinar si és nyap o top. Descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós, i el restaurant del barri del Raval de Barcelona Las Fernández ens fa salivera amb la seva especialitat.
----------------------------------------------