www.corkshopbcn.com
www.acatec.net
vpiera.com
www.barnacork.com
vpiera.com
www.bitmakers.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
L'alimentació sostenible no és una moda, és una emergència!
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Sostenibilitat és la gran paraula protagonista del món de la gastronomia, que s'ha trobat aquesta setmana a Barcelona, on ha coincidit el Fòrum Gastronòmic de Barcelona i la Setmana Ciutadana de l'Alimentació Sostenible. Però, què vol dir que un restaurant sigui sostenible? I un producte sostenible? I les persones que treballen a la restauració¿ poden tenir una professió amb condicions dignes? En parlem amb diferents professionals del sector: amb productors, amb emprenedors, amb cuiners com Artur Martínez o Ricard Camarena i també amb la mirada sempre lúcida del nostre crític de capçalera, Philippe Regol. També visita el restaurant caníbal el dissenyador Óscar Guayabero, que ens parla de la fusta. Descobrim totes les propietats dels estris de cuina fets de fusta, que són sostenibles, biodegradables, renovables i no tòxics.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Sostenibilitat és la gran paraula protagonista del món de la gastronomia, que s'ha trobat aquesta setmana a Barcelona, on ha coincidit el Fòrum Gastronòmic de Barcelona i la Setmana Ciutadana de l'Alimentació Sostenible. Però, què vol dir que un restaurant sigui sostenible? I un producte sostenible? I les persones que treballen a la restauració¿ poden tenir una professió amb condicions dignes? En parlem amb diferents professionals del sector: amb productors, amb emprenedors, amb cuiners com Artur Martínez o Ricard Camarena i també amb la mirada sempre lúcida del nostre crític de capçalera, Philippe Regol. També visita el restaurant caníbal el dissenyador Óscar Guayabero, que ens parla de la fusta. Descobrim totes les propietats dels estris de cuina fets de fusta, que són sostenibles, biodegradables, renovables i no tòxics.
----------------------------------------------