vpiera.com
www.masgames.pt
www.acroperda.com
www.juegosalairelibre.com
www.proquimac.com
www.masgames.it
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Què menjarem si desapareixen les abelles?
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
Es calcula que el 75% dels aliments que es produeixen arreu del món depenen de la pol·linització d'insectes. Les abelles són les principals pol·linitzadores però ja fa un temps que cada vegada n'hi ha menys. Ens ho expliquen els biòlegs Berta Caballero i David Bertran, tots dos comissaris de l'exposició "Més que abelles. Pol·linitzadors i flors, la vida en joc". Visitem l'exposició i també intentem trobar alguna abella a l'hotel d'abelles del Jardí Botànic de Barcelona. I la mel? Com afecta l'escalfament global en la producció de mel? Ens ho explica el periodista Marc Casanovas, que investiga la relació entre alimentació i canvi climàtic. Amb el gurmet rodamón Jordi Luque Sanz descobrim què mengen a Suècia, el país nòrdic que cuina més enllà del que es ven a les botigues d'Ikea. La nostra amfitriona és Nina Olson, cuinera del restaurant suec Papa Sven. I el Salvador Garcia-Arbós fa un homenatge al característic so dels escuradents.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Es calcula que el 75% dels aliments que es produeixen arreu del món depenen de la pol·linització d'insectes. Les abelles són les principals pol·linitzadores però ja fa un temps que cada vegada n'hi ha menys. Ens ho expliquen els biòlegs Berta Caballero i David Bertran, tots dos comissaris de l'exposició "Més que abelles. Pol·linitzadors i flors, la vida en joc". Visitem l'exposició i també intentem trobar alguna abella a l'hotel d'abelles del Jardí Botànic de Barcelona. I la mel? Com afecta l'escalfament global en la producció de mel? Ens ho explica el periodista Marc Casanovas, que investiga la relació entre alimentació i canvi climàtic. Amb el gurmet rodamón Jordi Luque Sanz descobrim què mengen a Suècia, el país nòrdic que cuina més enllà del que es ven a les botigues d'Ikea. La nostra amfitriona és Nina Olson, cuinera del restaurant suec Papa Sven. I el Salvador Garcia-Arbós fa un homenatge al característic so dels escuradents.
----------------------------------------------