www.masgames.fr
www.lallardelmusic.com
www.masgames.it
www.corkshopbcn.com
www.proquimac.com
vpiera.com
--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------
Les raons que et faran menjar xai
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors
persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.
La periodista Carme Gasull ens explica com es produeix la carn de xai. En parlarem amb Yas Recht, pastora d'ovelles a Sant Hilari Sacalm, a la Selva; amb Kiko Torrents, cuiner del restaurant P7s de l'Hotel Pessets de Sort, i amb la Maribel i el Jordi de "Corder Xisquet de Madó", al Pallars. La cuina espanyola i la cuina francesa es troben en el San Sebastian Gastronomika. Comentem què ha donat de si l'edició d'enguany amb el nostre crític gastronòmic de capçalera, Philippe Regol. També seu al restaurant caníbal la flamant guanyadora del Premi de Periodisme Gastronòmic Pau Alborà i Torras, la francesa Julie Andrieu, directora i presentadora de l'exitós programa de la televisió pública francesa "Les carnets de Julie". Al "Nyap o top?" l'actor Lluís Marco haurà de tastar menjar de supervivència dins d'una llauna. Descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós i se'ns farà la boca aigua amb l'especialitat de la Fonda Europa, a Granollers.
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
La periodista Carme Gasull ens explica com es produeix la carn de xai. En parlarem amb Yas Recht, pastora d'ovelles a Sant Hilari Sacalm, a la Selva; amb Kiko Torrents, cuiner del restaurant P7s de l'Hotel Pessets de Sort, i amb la Maribel i el Jordi de "Corder Xisquet de Madó", al Pallars. La cuina espanyola i la cuina francesa es troben en el San Sebastian Gastronomika. Comentem què ha donat de si l'edició d'enguany amb el nostre crític gastronòmic de capçalera, Philippe Regol. També seu al restaurant caníbal la flamant guanyadora del Premi de Periodisme Gastronòmic Pau Alborà i Torras, la francesa Julie Andrieu, directora i presentadora de l'exitós programa de la televisió pública francesa "Les carnets de Julie". Al "Nyap o top?" l'actor Lluís Marco haurà de tastar menjar de supervivència dins d'una llauna. Descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós i se'ns farà la boca aigua amb l'especialitat de la Fonda Europa, a Granollers.
----------------------------------------------